Grattis Marcus Birro till utmärkelsen “Årets Förebild 2013” som läsarna av tidningen Dagen röstat fram. Det måste kännas skönt för Birro, som utsatts för hatattacker från vänster- och feminstetablissemanget i många år men särskilt de senaste veckorna. Hatsajten Dagens Seglora med Mattias Irving i spetsen publicerade t.ex. en artikel med rubriken “Därför hatar vi Birro”. En rubrik som de efter massiv kritik, som Irving inte kunde bemöta, ändrade.

Utmärkelsen som Birro nu får visar att det bara är en liten minoritet som hatar Birro. Vi är många kristna som gillar honom och uppskattar det han gör för att lyfta fram den kristna tron i sammanhang där den annars lyser med sin frånvaro, bl.a.. Expressen.

Stå på dig, Marcus!

Marcus_Birro_Patrik_Öbrink

Dagen: Marcus Birro vald till Årets förebild 2013

Patrik Öbrink